• 8200 Veszprém, Kórház utca 1.
    • +36 88 556-000
    • info@csfk.hu

A Rotary Club Balatonfüred-Veszprém tagjai járvány frontvonalában dolgozók javára szerveztek nagyszabású adományozási akciót.

Több mint háromezer jégkrémet adományozott a Rotary Club Balatonfüred-Veszprém Egyesület a Csolnoky Ferenc Kórház dolgozói, orvosai, nővérei, betegei, illetve az oltópontokon dolgozók és segítőik, mentősök, ápolók, és a Covid ellátás zavartalan lebonyolítása érdekében odavezényelt katonák és rendőrök részére.

A klub tagjai a korábbiakban is odafigyelésükről, támogatásukról biztosították az egészségügyben dolgozókat és segítőiket, így járultak hozzá a mindennapok hőseinek munkájához. Az adományozási akciójuk keretében arcpajzsot, kézfertőtlenítőt és maszkot, textilanyagokat, higiéniai termékeket, nagyobb mennyiségű ásványvizet, forró csokoládét, instant teát és levesport vittek a kórházba, hogy a komoly és embert próbáló körülmények között is folyamatosan dolgozó orvosok, ápolók, nővérek, mentősök, katonák és a betegek közérzetének javíthassák – mondta el a veol.hu kérdésére Hartmann Péter, a Rotary Club Balatonfüred-Veszprém Egyesület elnöke. A hűtött finomságokat, a 3255 jégkrémet a napokban adták át a Balaton-Veszprém régióban tevékenykedő rotaristák közvetítésével.

(Forrás: veol.hu)