• 8200 Veszprém, Kórház utca 1.
  • +36 88 556-000
  • info@csfk.hu

 

KÖZPONTI BETEGFELVÉTELI IRODA – KÖZPONTI TELEPHELY

8200 Veszprém, Kórház utca 1. „E” épület fszt.
Telefon: + 36 88 556 000

A Csolnoky Ferenc Kórház központi telephelyén kínált szolgáltatások – szakrendelések, ambulanciák, fekvőbeteg-ellátás, diagnosztikai vizsgálatok – igénybevétele előtt, kérjük, adataik egyeztetése céljából először a Központi Betegfelvételi Irodánál jelentkezzenek. (Kivétel: onkológiai és a sürgős, azonnali ellátást igénylő betegek, illetve a Komakút téri szakrendelőben elérhető rendelésre érkezők – ezzel kapcsolatos információkat lásd lejjebb!)

A központi regisztrációhoz milyen iratokat hozzanak magukkal?

 • tajkártya
 • személyi igazolvány
 • lakcímkártya
 • beutaló/kezelési lap

 

Adataik regisztrálásához, kérjük, húzzanak sorszámot a folyosón található terminálok segítségével.

Amennyiben segítségre van szükségük , kérjük, forduljanak kollégáinkhoz!

A terminálon az alábbi lehetőségek közül választhat:

KÖZPONTI BETEGFELVÉTELI IRODA TERMINÁLJÁNAK KÉPERNYŐJE

Figyeljék a regisztrációs pultok felett elhelyezett képernyőket, amint megjelenik a sorszámuk, láthatják, hogy melyik pultnál várják Önöket kollégáink!

Néhány hasznos információ:

 • Kérjük, a radiológiai leletkiadáshoz is húzzanak sorszámot, nyomják meg a „Radiológiai betegfelvétel” menüpontot.
 • Kérjük, ha Covid-oltásra érkeztek, akkor a terminálon külön erre a célra létrehozott menüpontot nyomják meg, ezzel kérjenek sorszámot!
 • A mozgásukban korlátozott, valamint a siket és nagyothalló pácienseink az 1. pultnál kérhetik soron kívüli regisztrációjukat.
 • Közérdekű információt szintén az 1. pultnál kérhetnek.

 

CSOLNOKY FERENC KÓRHÁZ – ONKOLÓGIA BETEGEK REGISZTRÁCIÓJA – KÖZPONTI TELEPHELY

8200 Veszprém, Kórház utca 1., „O” épület fszt.
Telefon: +36 88 556 895 +36 88 556 896

Felhívjuk figyelmüket, hogy az onkológiai terápiára érkező betegek regisztrációja az „O” épület földszintjén található regisztrációs pultnál történik. Kérjük, hogy a kórház főbejáratán belépve haladjon el az a „E” épület földszintjén található Központi Betegfelvételi Iroda előtt, majd a folyosó végén forduljon jobbra, utána azonnal balra!

 

BETEGFELVÉTELI IRODA – SÜRGŐSSÉGI AMBULANCIA, BALESETI SEBÉSZETI SÜRGŐSSÉGI AMBULANCIA – KÖZPONTI TELEPHELY

8200 Veszprém, Kórház utca 1. „E” épület fszt.
Telefon: + 36 88 556 000

A Sürgősségi Ambulancián azok a betegek jelentkezzenek, akik nem baleset miatti, sürgős, azonnali ellátást igényelnek. A leggyakoribb tünetek: láz, hányás, mérgezés gyanúja, bizonytalan eredetű rosszullét, szédülés, mellkasi fájdalom. A Baleseti Sebészeti Sürgősségi Ambulancián a balesetet szenvedett, azonnali ellátást igénylő embereket látják el a Traumatológiai, Ortopédiai Mátrix Osztály szakemberei!

Kérjük, hogy a kórház főbejáratán belépve haladjon el az a „E” épület földszintjén található Központi Betegfelvételi Iroda előtt, a Mentőbeálló után bal kézre találja a 0−24 órában működő Sürgősségi Ambulanciát, illetve a Baleseti Sebészeti Sürgősségi Ambulanciát, keresse a betegregisztrációs pultokat!

 

CSOLNOKY FERENC KÓRHÁZ – RENDELŐINTÉZET BETEGFELVÉTELI IRODA

8200 Veszprém, Komakút tér 1.
Telefon: +36 88 556 410; 36 88 593 050

A Csolnoky Ferenc Kórház Rendelőintézetében található szakrendelésekre érkező betegek regisztrációja a 8200 Veszprém, Komakút tér 1.-ben található betegfelvételi irodában zajlik. Hogy melyik szakrendelés hol üzemel, arról a  „Járóbeteg-ellátás” menüpontra kattintva kap felvilágosítást!

 

(Csolnoky Ferenc Kórház, 2021.09.17.)