• 8200 Veszprém, Kórház utca 1.
    • +36 88 556-000
    • info@csfk.hu

Tisztelt Páciensünk!

Tisztelt Páciensünk!

Az alábbi űrlap kitöltésével és a vizsgálatra szóló beutalójának feltöltésével az alábbi vizsgálatra (MR/CT/Röntgen/Emlővizsgálat) tud időpontot foglalni.

Kérjük, figyeljen arra, hogy a beutalójának valamennyi oldalát szkennelje be vagy fotózza le és fordítson különös figyelmet arra, hogy a dokumentum minden oldala jól olvasható legyen! (Fontos információ: a rendszer összesen legfeljebb 3 fájlt, összesen 10 MB méretben tud fogadni.)

Kérjük az adatok kitöltése és a beutaló feltöltése után nyomja meg a „küldés” gombot, így a rendszer továbbítja a kérését a Csolnoky Ferenc Kórház Képalkotó Diagnosztikai Centruma felé. Beutaló hiányában nem fogadjuk el jelentkezését!

Az Ön által megadott email címre visszaigazoló emailt küldünk, amennyiben ez nem érkezik meg, akkor ismételje meg a küldést.

Munkatársunk a levél beérkezését követő 3 munkanapon értesíti Önt telefonon a vizsgálat időpontjáról. Felhívjuk figyelmét, hogy a vizsgálat időpontja nem átruházható, minden esetben a vizsgálatot kezdeményező személyt vizsgálatát végezzük el!

Várjuk vizsgálatra!

Képalkotó Diagnosztikai Centrum

Kattints ide a feltöltéshez, vagy húzdd ide a feltöltendő fájlokat. 3 a maximálisan feltölthető fájlok száma.
A teljes beutaló képe és annak minden oldala szükséges.

**Az Adatvédelmi Szabályzatot ide kattintva tudja megtekinteni.
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.