• 8200 Veszprém, Kórház utca 1.
    • +36 88 556-000
    • info@csfk.hu

Tisztelt Látogatók! Tisztelt Pácienseink!

Dr. Töreki-Vörös Ibolya
Dr. Töreki-Vörös Ibolya

Sok szeretettel köszöntöm Önöket a Veszprém megyei Csolnoky Ferenc Kórház megújult honlapján! Megtiszteltetés számomra, hogy ennek a nagy hírű, nem csak a város, de egész Veszprém megye egészségügyi ellátásában meghatározó intézménynek a vezetőjeként köszönthetem Önöket.

Az elmúlt években sok változást kellett megélnie az intézménynek és az itt dolgozó egészségügyi szakembereknek egyaránt, de hiszem és tudom, hogy az előttünk álló időszak komoly fejlesztéseket és szakmai fejlődést kínál számunkra.

Kiváló szakemberek dolgoznak kórházunkban, akik évek óta elkötelezetten tevékenykednek Veszprém és a környező települések betegeinek gyógyulásáért. Hiszem, hogy velük és az itt élő polgárokkal közösen, igazi közösséget megteremtve képesek leszünk megvalósítani terveinket, annak érdekében, hogy a Csolnoky Ferenc Kórház múltjához méltó módon, az egyik legsikeresebb egészségügyi szolgáltatóként válaszokat adhassunk a korunk kihívásaira.

A technológiai fejlődés, különösen a digitalizáció, valamint a környezeti fenntarthatóság egyre erőteljesebben határozza meg mindennapjainkat, ez alól természetesen az egészségügy és kórházunk sem lehet kivétel. Éppen ezért a mindennapi működésünk és jövőbeni fejlesztéseink során is mind nagyobb hangsúlyt fektetünk ezekre a szempontokra, hogy a minőségi betegellátás, a magas szakmai színvonalon történő gyógyítás mellett a megelőzés, a jövőbe való befektetés is fontos tényező legyen.

Ennek egyik első, de nagyon fontos állomásának tekintem a kórház honlapjának megújítását, hiszen ezen a felületen juthatunk el a lehető legtöbb emberhez, részben azért, hogy segítséget nyújthassunk számukra, részben pedig azért, hogy jobban megismerve munkánkat, közösen munkálkodhassunk az itt élők egészségéért épp úgy, mint a Csolnoky Ferenc Kórház sikeres működéséért.

Bízom benne, hogy elnyeri tetszésüket a kórház megújult honlapja és gyakori látogatói lesznek információs felületünknek. Kérem Önöket, hogy osszák meg velünk véleményüket és javaslataikat, hogy a valós igényekhez igazodva, mindig naprakészen tudjunk az Önök rendelkezésére állni!

Észrevételeiket a kommunikacio@vmkorhaz.hu címre várjuk.

A Kórház valamennyi munkatársa nevében kívánok Önöknek jó egészséget, hozzánk forduló betegeinknek pedig mielőbbi gyógyulást!

 

Dr. Töreki-Vörös Ibolya
főigazgató