• 8200 Veszprém, Kórház utca 1.
    • +36 88 556-000
    • info@csfk.hu
Tisztelt Betegeink!
Hétfőtől, 2022. szeptember 19-től az eddigi oltási rendnek megfelelően keddi és pénteki napokon tart nyitva oltópontunk 9-19 óráig az E épület földszintjén.
Keddi napokon kizárólag időpontfoglalással, pénteken időpontfoglalás nélkül is fogadjuk az oltásra érkezőket!
Szeptember 20-án (kedden) 9-19 óráig ELŐZETES IDŐPONTFOGLALÁSSAL nyílik először lehetőség a lakosság számára a Pfizer/Biontech bivalens, omikron BA.1 vírusvariáns elleni oltóanyag felvételére 3. vagy 4. oltásként.  Kérjük a keddi oltási napokra minden esetben szíveskedjenek időpontot foglalni az eeszt.gov.hu oldalon, ellenkező esetben nem áll módunkban az oltás felvételének biztosítása! ( kattintson ide!
Szeptember 23-án (pénteken) 9-19 óráig ELŐZETES IDŐPONTFOGLALÁS NÉLKÜL nyílik lehetőség a lakosság számára a Pfizer/Biontech bivalens, omikron BA.1 vírusvariáns elleni oltóanyag felvételére 3. vagy 4. oltásként.
Az oltás felvételének előfeltétele a korábbi oltástól számított 4 hónap eltelte.
Kérjük, szíveskedjenek az oltásra magukkal hozni a korábban kapott oltásokkal kapcsolatos igazolásokat (papír alapú) vagy védettségi igazolványukat (plasztik kártya), továbbá a TAJ kártyát, személyi igazolványt és lakcím kártyát.
Az omikron BA.1 vírusvariáns elleni oltóanyag 12-17 éves korosztály körében 3. oltásként alkalmazható, míg a 18 éven felüliek esetében 3. és 4. oltásként vehető fel!
Kérdés esetén, írjon, hívjon bennünket!
E-mail: covidoltas@vmkorhaz.hu
Telefon: +36 88 556 226