• 8200 Veszprém, Kórház utca 1.
    • +36 88 556-000
    • info@csfk.hu

MIT KELL TUDNI A SÜRGŐSSÉGI ELLÁTÁSRÓL?

A Csolnoky Ferenc Kórház Gyermekgyógyászati Centrumának munkatársai sürgős, azonnali ellátást igénylő betegeiket a Gyermek Sürgősségi Ambulancián fogadják, és látják el az év minden napján, 0−24 óra között. Szükség esetén további ellátásra a Centrum megfelelő osztályára felveszik a gyermeket.

A fekvőbeteg-ellátó osztályokon az ügyeleti szolgálat a napi munkaidő végétől a következő nap munkakezdéséig tart, az ügyeleti szolgálatban 2 orvos látja el a betegeket, továbbá 1 orvos készenléti szolgálatot ad, ha szükséges, akkor azonnal elérhető, behívható. A két benti ügyeletes orvos közül legalább az egyik gyermekgyógyász szakorvos.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Beutaló: nem szükséges
Időpontfoglalás: nem szükséges

RENDELÉSI IDŐ

Minden nap 0−24 óráig

HOL JELENTKEZZEN AZ ELLÁTÁSRA?

Kérjük, hogy először személyes adatainak egyeztetése céljából fáradjon a kórház „E” épületében található Központi Betegfelvételi Irodához (személyigazolvány, tajkártya, lakcímkártya szükséges). Utána fáradjon a szakrendelés helyszínére, az „E” épület, 4. emeletén található Csecsemő- és Gyermekosztály „A” részlegébe. Kérjük, foglaljon helyet, kollégáink szólítják Önt.

AZ AMBULANCIA MŰKÖDTETŐJE

CSECSEMŐ- ÉS GYERMEKGYÓGYÁSZATI CENTRUM

8200 Veszprém, Kórház utca 1., „E” épület, IV. emelet
Telefon: +36 88 556 621
E-mail: pic@vmkorhaz.hu

CENTRUMVEZETŐ: Dr. Módi Judit Kinga, mb. centrumvezető főorvos
Telefon: +36 88 556 621
E-mail: modi.judit@vmkorhaz.hu

FŐNŐVÉR: Léberné Stáhl Katalin, osztályvezető főnővér
Telefon: +36 88 556 646
E-mail: stahl.katalin@vmkorhaz.hu