• 8200 Veszprém, Kórház utca 1.
    • +36 88 556-000
    • info@csfk.hu
A Csolnoky Ferenc Kórház valamennyi gyógyításban küzdő nő dolgozójának ajánlotta elismerését és kitüntetését a Női Helytállás Napja alkalmából a nők esélyegyenlőségének, társadalmi elfogadottságának elősegítése érdekében megalapított Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesülete.
A december 6-ai, ünnepélyes keretek között megtartott megemlékezésen a város női civil szervezete a koronavírus járvány idején tanúsított példaértékű helytállása miatt további négy munkatársunk elkötelezett tevékenységét is elismerte. Ily módon a Belgyógyászati Centrum három munkatársa, dr. Hárshegyi Ibolya, belgyógyász szakorvos, dr. Miléder Margit, belgyógyász-diabetológus szakorvos, Vörös Imréné, ápoló és továbbá Schnitter Ivett, ápoló, gyakorlati oktató vehette ált a VENŐKE elismerő oklevelét.
Huszár Józsefné Júlia, a VENŐKE elnöke a díjátadó esemény apropóján elmondta, hogy a szervezet tagjai szerették volna, hogy eljusson a köszönetünk a fronton küzdőknek, hogy érezzék szeretetüket, együttérzésüket és bátorításukat. A kórház dolgozói felé írt levelüket az átadón Oberfrank Pál, a Petőfi Színház igazgatója olvasta fel. A Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesülete által írt  levelet ide kattintva olvashatják el!
A Csolnoky Ferenc Kórház köszöni a Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesületének munkáját és további sok sikert kívánunk tevékenységükhöz!