• 8200 Veszprém, Kórház utca 1.
    • +36 88 556-000
    • info@csfk.hu

Tisztelt Betegeink!

A koronavírus-fertőzött betegek számának emelkedése miatt hétfőtől, 2021. november 29-től

– a Csolnoky Ferenc Kórház főigazgatójának utasítása alapján – a járóbeteg szakrendeléseken kizárólag az akut ellátásra szoruló betegeket fogadják az intézmény dolgozói.

A járóbeteg-ellátás korlátozásának ideje alatt a szakrendelések telefonos konzultációt biztosítanak a lakosok felé! Az intézmény munkatársai arra kérik Önöket, hogy akiknek nincs azonnali, sürgős ellátásra szükségük, de mindenképpen tanácsot, javaslatot szeretnének kérni a betegségükkel kapcsolatban, illetve krónikus betegként gyógyszerre lesz szükségük, hívják az adott szakrendelést.

Az onkológiai betegek esetében a kemoterápiás és a sugárterápiás kezelések – megfelelő járványügyi intézkedések mellett – továbbra is zajlanak, az erről szóló tájékoztatónkat elérhetik, ha ide kattintanak!

A Csolnoky Ferenc Kórház szakrendeléseinek telefonszáma, e-mail címe elérhető az intézmény honlapján, ehhez kattintsanak ide!

A szakrendelésre érkező, azonnali ellátást igénylő betegek – az egy héttel meghosszabbított oltási akcióhét ideje alatt – továbbra az „F porta” felől léphetnek be a kórház épületébe.

A várhatóan megnövekvő telefonhívások miatt türelmüket és együttműködésüket kérjük!

Üdvözlettel,

Csolnoky Ferenc Kórház

 

(Hivatkozás: 48/2021-es Főigazgatói Utasítás)