• 8200 Veszprém, Kórház utca 1.
    • +36 88 556-000
    • info@csfk.hu

Kedves Partnereink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus-járvány után a Csolnoky Ferenc Kórház Egészségfejlesztési Irodája (EFI)  folytatja tevékenységét, munkatársaink törekszenek arra, hogy hasznos, aktuális ismeretanyagok átadásával segítsék Önöket abban, hogy minél teljesebb és minőségi életet élhessenek.

Az Egészségfejlesztési Iroda egy olyan új egészségügyi szolgáltatási forma az egészségfejlesztés területén, amely a lakosság számára ingyenesen, beutalási rendszer nélkül elérhető új szolgáltatásokat nyújt. Az Egészségfejlesztési Irodák hálózata lehetővé teszi, hogy Magyarország különböző területein élő lakosok  –  a közösség igényeihez és szükségleteihez igazítva –  hasonló módon és mértékben hozzáférjenek mindazon információkhoz, melyek alapját képezik a korszerű egészség-szolgáltatásoknak.

Célunk, hogy  javuljon a lakosság egészségi állapota, növekedjen a születéskor várható élettartam és az egészségben eltöltött életévek száma, a fejlesztés járuljon hozzá az ország átfogó népegészségügyi hálózatának kialakításához, és ezen keresztül a lakosság egészségtudatosságának növeléséhez, egészségkultúrájának javításához és a krónikus nemfertőző betegségek megelőzéséhez a területi egyenlőtlenségek csökkentésével.

Munkatársaink sokrétű, ingyenesen elérhető programok (betegklubok működtetésével, felvilágosító előadások tartásával, teljes körű szűrővizsgálatok lebonyolításának szervezésével, testmozgást ösztönző szabadidős tevékenységek) szervezésével, megvalósításával a Veszprém megye valamennyi települését bevonva, gondoskodik az egészséget szolgáló közösségi értékek elterjesztésén.

Kérdés, kérés, javaslat esetén kérem, keressék kollégáinkat!

Munkatársaink: Mészáros Ágnes, EFI koordinátor és Lukács Máté, gyógytornász.

Csolnoky Ferenc Kórház – Rendelőintézet (8200 Veszprém, Komakút tér 1. földszint)

Telefon: +36 70 606-8437

E-mail: efiveszprem@vmkorhaz.hu