• 8200 Veszprém, Kórház utca 1.
    • +36 88 556-000
    • info@csfk.hu

Adószám: 18933943-2-19
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-85280872
Kuratórium elnöke: Dr. Tenk Tamás főorvos

Segítsen, hogy segíthessük a koraszülöttek mentését!
Adományával, adója 1%-ának felajánlásával életeket menthet.

Alapítványunk a Magyar Koraszülött Mentő Alapítvánnyal, a Veszprém megyei Csolnoky Ferenc Kórházzal és az Országos Mentőszolgálattal együttműködve 2002. október óta szervezi és végzi a beteg újszülöttek és koraszülöttek mentését. Mentőegységünk saját mentőautóval, speciális szakembergárdával és felszereléssel siet a kis betegek megsegítésére, mentésére Veszprém megye, Siófok és részben Fejér megye területén.

Egész évben állandó elérhetőséget biztosítunk annak érdekében, hogy az Újszülött Koraszülött Intenzív Centrumokba kerülhessenek a centrumoktól távol világra jött beteg apróságok. A mentés anyagi fedezetét részben állami pénzeszközök, részben alapítványunk bevételei biztosítják.

Alapítványunk korszerű műszerek, a mindennapi működést segítő eszközök vásárlásával segíti kórházunk koraszülött-újszülött és gyermek intenzív ellátását.

A megszületés utáni, a szállítás alatti és a további intenzív kezelés feltételeinek folyamatos biztosítása a záloga annak, hogy megyénk csecsemőhalálozási mutatója évek óta a legalacsonyabb országos érték egyike.

Újraélesztési tanfolyamainkon laikusok elméleti és gyakorlati képzését vállaljuk.

Részletekért, az általunk nyújtott támogatások megtekintéséért keresse fel a www.facebook.com/bebimento, illetve a www.bebimento.hu oldalunkat.