• 8200 Veszprém, Kórház utca 1.
    • +36 88 556-000
    • info@csfk.hu

SÜRGŐSSÉGI AMBULANCIA 0−24

Veszprém, Kórház utca 1. „D” épület, fszt.
Telefon: +36 88 556 175
E-mail: sbo@vmkorhaz.hu

FEKVŐBETEG-ELLÁTÁS

MIT KELL TUDNI AZ AMBULANCIA TEVÉKENYSÉGÉRŐL?

A Csolnoky Ferenc Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztály által működtett Sürgősségi Ambulancia az év minden napján folyamatosan, 024 órában fogadja a betegeket.

A Sürgősségi Ambulancián dolgozó orvosok arra törekszenek, hogy a mentő által beszállított vagy a kórházba érkező, azonnali ellátásra szoruló betegek az ellátást követően otthonukba távozhassanak. Az orvosok csak a szakmailag valóban indokolt esetben utalják pácienseiket a kórház valamelyik osztályára.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Sürgősségi Ambulancia vagy Baleseti Sebészeti Sürgősségi Ambulancia?

Kérjük, hogy a Sürgősségi Ambulancián azok a betegek jelentkezzenek, akik nem baleset miatti, sürgős, azonnali ellátást igényelnek. A leggyakoribb tünetek: láz, hányás, mérgezés gyanúja, bizonytalan eredetű rosszullét, szédülés, mellkasi fájdalom.

Fontos tudni: a Csolnoky Ferenc Kórház 024 órán át nyitva tartó Baleseti Sebészeti Sürgősségi Ambulanciáján a balesetet szenvedett, azonnali ellátást igénylő embereket látják el a Traumatológiai, Ortopédiai Mátrix Osztály szakemberei!

HOL JELENTKEZZEN AZ ELLÁTÁSRA?

Rosszullét esetén munkaidőben és azon túl, illetve hétvégén is kérjük, fáradjon a „D” épület földszintjén található, Sürgősségi Ambulancia felirattal ellátott váróba, jelentkezzen a betegfelvételi ablaknál, ahol munkatársaink tájékoztatják Önt a további teendőkről.

MI A TEENDŐJE AZ ELLÁTÁST KÖVETŐEN?

Az elbocsátáskor a kezelőorvos tájékoztatja Önt a kivizsgálás eredményéről és ismerteti Önnek a további gyógykezelésével kapcsolatos javaslatát. Útmutatást ad arra vonatkozóan, hogy az egészségügyi ellátás mely szintjén (alapellátás-háziorvos, szakellátás, kórház) jelentkezzen a teljes gyógyulás érdekében.

AZ AMBULANCIA MŰKÖDTETŐJE

SÜRGŐSSÉGI BETEGELLÁTÓ OSZTÁLY

8200 Veszprém, Kórház utca 1., „D” épület, fszt.
Telefon: +36 88 556 175
E-mail: sbo@vmkorhaz.hu

OSZTÁLYVEZETŐ:
Dr. Kiss Domonkos, mb. osztályvezető főorvos
E-mail: kiss.domonkos@vmkorhaz.hu
Telefon: +36 88 556 175

FŐNŐVÉR:
Esztergályos Szilvia
E-mail: esztergalyos.szilvia@vmkorhaz.hu
Telefon: +36 88 556 175