Belgyógyászati Centrum Dr. Lakatos László centrumvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Belgyógyászati Centrum Major Tímea centrumveztő főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Belgyógyászati Centrum I. Belgyógyászat Osztály Dr. Lakner Lilla osztályvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Belgyógyászati Centrum II. Belgyógyászat Osztály Deák Erzsébet mb. osztályvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Belgyógyászati Centrum II. Belgyógyászat Osztály Dr. Sydó Tibor osztályvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Belgyógyászati Centrum Krónikus Belgyógyászati Osztály Szõcze Sára osztályvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bõr és Nemibeteg Gondozó Dr. Kovács Ildikó gondozóvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bõrgyógyászati Osztály Dr. Kõvágó Levente osztályvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bõrgyógyászati Osztály Szlanyinka Istvánné osztályvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Csecsemõ és Gyermekgyógyászati Centrum Stáhl Katalin centrumvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Csecsemõ és Gyermekgyógyászati Centrum Dr. Szabó Éva centrumvezetõ fõorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dietetikus Szolgálat Dr. Mihályfiné Frómann Edit vezető dietetikus Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Egészségfejlesztési Iroda Dr. Ráczné Freidler Andrea irodavezető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Élelmezési Osztály Klausz Anna osztályvezető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fül-Orr-Gégészeti Osztály Dr. Gáti István osztályvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fül-Orr-Gégészeti Osztály Takács Bernadett osztályvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ideggyógyászati és Agyérbetegségek Osztálya Csajági Tímea osztályvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ideggyógyászati és Agyérbetegségek Osztálya Dr. Imre Piroska osztályvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Igazgatási Osztály Fehér Rita osztályvezető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Informatikai Osztály Szabó Szabolcs osztályvezető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Képalkotó Diagnosztikai Centrum Poór Katalin centrumvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Képalkotó Diagnosztikai Centrum Dr. Szántó Tamás centrumvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Képalkotó Diagnosztikai Centrum Izotóp Diagnosztika Dr. Bíró Eszter osztályvezetõ fõorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kontrolling, Statisztikai és Finanszírozási Osztály Kocsis Roland osztályvezető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kórházhygiénés Osztály Dr. Bujdosó László osztályvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály Dr. Szabó Lóránd Sándor osztályvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály Somodiné Kovács Emma osztályvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Központi Betegszállító Csoport Wittmann Balázs csoportvezető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Központi gyógyszertár Dr. Serhalné Dr. Juni Emilia osztályvezető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Központi Igazgatóság Dr. Ács Zsófia stratégiai igazgató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Központi Igazgatóság Baratiné Véninger Gabriella ápolási igazgató helyettes Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Központi Igazgatóság Dr. Dávid Gyula főigazgató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Központi Igazgatóság Dr. Czinkotay Frigyes orvosigazgató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
központi igazgatóság Horváth Ferenc Károlyné ápolási igazgató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
központi igazgatóság Göndörné Csabi Gabriella gazdasági igazgató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Központi Igazgatóság Nyőgér Rita belső ellenőr Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Központi Laboratórium Dr. Kalmár Katalin osztályvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Központi Laboratórium Sebők Zsuzsa osztályvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Központi Műtő Osztály Illés Ágnes osztályvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Lelkigondozói Szolgálat      
Minőségügyi Iroda Márkus Renáta minőségügyi irodavezető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Munka-, Tűz- és Környezetvédelmi Iroda Piller Péter környezetvédelmi felelős Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Műszaki és Ellátó Osztály Dr. Illésné Szilágyi Szilvia osztályvezető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Onkológiai Centrum Dr. Hornyák Lajos centrumvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Onkológiai Centrum Horváthné Szõke Erzsébet centrumvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Onkológiai Centrum Sugárterápiás Osztály Dr. Cselik Zsolt osztályvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pathológiai Osztály Dr. Ligeti Erika osztályvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pathológiai Osztály Váradi Beáta osztályvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pénzügyi, Számviteli és Bérszámfejtési Osztály   osztályvezető  
Pszichiátriai Centrum Dr. Rónai Balázs centrumvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pszichiátriai Centrum (Doba) Dr. Nagy Judit osztályvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pszichiátriai Centrum (Doba) Vassné Gróf Csilla centrumvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pszichiátriai Centrum (Sümeg) Bakos Julianna osztályvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pszichiátriai Centrum Gyermek és Ifjúsági pszichiátria Patakiné Pál Erzsébet vezető asszisztens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pszichiátriai Centrum Gyermek és Ifjúsági pszichiátria Dr. Péter Judit Ágnes osztályvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pszichiátriai Centrum Pszichiátriai Gondozó Dr. Balczár Lajos gondozóvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Reumatológiai Centrum Dr. Drescher Edit centrumvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Reumatológiai Centrum Holler Istvánné centrumvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Reumatológiai Centrum Dr. Kiss Csaba György osztályvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Sebészeti Centrum Hettinger Szilvia centrumvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Sebészeti Centrum Dr. Mohos Elemér centrumvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Sebészeti Centrum Érsebészeti Osztály Dr. Holjencsik Tamás osztályvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Sebészeti Centrum Érsebészeti Osztály Seprényi Mária osztályvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Sürgősségi Betegellátó Osztály Esztergályos Szilvia mb. osztályvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Sürgősségi Betegellátó Osztály Dr. Juhász Vera osztályvezető főorvos  
Szakorvosi rendelõ Stáhlné Tausz Katalin vezető asszisztens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szemészeti Osztály Dr. Entz Bertalan Béla osztályvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szemészeti Osztály Horváth Diána osztályvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szociális Iroda Nagy Mónika szociális munkás Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szociális Iroda Plank Bea szociális munkás Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szülészet-Nõgyógyászati Osztály Csarmasz Krisztina védőnő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szülészet-Nõgyógyászati Osztály Lutorné Magasházi Klára osztályvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szülészet-Nõgyógyászati Osztály Dr. Szigeti Zsanett Judit osztályvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Traumatológiai, Ortopédiai és Szájsebészeti Mátrix Osztály Kis Varga Zsuzsanna osztályvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Traumatológiai, Ortopédiai és Szájsebészeti Mátrix Osztály Dr. Mészáros Iván osztályvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Urológiai Osztály Dr. Gécs Sándor osztályvezető főorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Urológiai Osztály Komendáné Óvári Anita osztályvezető főnővér Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
üzemorvos Dr. Antal Jolán üzemorvos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.