A kórház hivatalos weboldala ide kattintva elérhető. Ez a weblap jelenleg fejlesztés alatt áll.

A rajta megjelenő tartalmak az oldal megnyitásáig nem tekinthetők az intézmény hivatalos állásfoglalásának.

Február 9-én a Facebookon a kórházunk által kiadott átsorolási dokumentum jelent meg, ahol változatlan illetmény látszott.

A képhez tartozó vélemény és a hozzá írott kommentek megtévesztőek.

A Facebookon megjelent dokumentum a minden év elején kiadott, a közalkalmazottak törvényben meghatározott átsorolásáról szól, nincs köze az ágazati illetményemelésekhez. A dokumentum január 10-én készült, a visszamenőleges hatályú bérfejlesztést meghatározó Kormányrendelet pedig február 1-jén került kihirdetésre.

Álhír, hogy a Csolnoky Ferenc Kórházban nem emelkedtek a bérek. A Kórházban minden egyes szakdolgozó megkapta a 2017. november 1-től érvényes 12% illetményemelést, illetve a Kormányrendeletben meghatározott 8%-os, január elsejétől visszamenőlegesen érvényes illetményemelésre is sor kerül. A visszamenőleges hatályú, 8%-os illetményemelést a rendeletnek megfelelően dolgozóink február 20-ig kézhez kapják. Az előrehozott béremeléssel 2016 szeptembere és 2018 januárja közötti időszakban a szakdolgozói átlagbérek 53 százalékkal emelkedtek. 2016 és 2019 között a szakdolgozók bére összesen átlagosan 65%-kal emelkedik.

Dr. Dávid Gyula főigazgató